Seneste nyt fra SUVO Danmark

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti.

Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling 👨‍🔬, og giver dig derfor branchens bedste betingelser. 💪

Topprofessionelle fagfolk med masser af solid praktisk viden fra værksteder og brugtvognscentre har været med til at formulere det omfattende garantiprogram. Et helt unikt garantiprogram, som vi står 100% bag. ✅
... Se mereSe mindre

1 uge siden

Gå efteråret i møde med en SUVO rustbeskyttelse af din bil - Så undgår du rustangreb og du forlænger tilmed din bils levetid.

Sprin køen over og bestil tid allerede nu 🙂
... Se mereSe mindre

1 måned siden

SUVO Danmark ønsker alle en god sommer!☀️

OBS! Åbningstiderne i sommerperioden kan variere for vores centre - kontakt derfor dit lokale SUVO-center for information om åbningstider.

Kontaktinformationer til dit lokale center finder du her: www.suvo.dk/centerguide
... Se mereSe mindre

2 måneder siden

At vi udvikler, tester og kontrollerer selv de produkter, vi bruger til at beskytte din bil mod rusten?🚗🚙
Vi tester blandt andet vores produkter i et salttågekammer; en lukket beholder, hvor klimaet er så ekstremt, at man på blot 80 timer kan simulere to års uafbrudt kørsel i tåge og regnfuldt vejr. Når testen er slut, er det tydeligt, om produktet virker som det skal.
Vores leverandører producerer det hele i samarbejde med os, så det hele sker efter vores høje standarder og forskrifter.
... Se mereSe mindre

4 måneder siden

At SUVO tilbyder lyddæmpning?🚗🚙.
Kabinen i nyere biler er ofte godt isoleret mod transportens mange lyde, men bilernes oftere bredere dæk betyder, at mere støj når fra vejbanen og ind i kabinen.
SUVO Lyddæmpning er et produkt, vi påfører i hjulkasser og alle andre steder i undervognen, hvor støjen kan komme igennem. Lyddæmpningen vil i en almindelige personbil gennemsnitligt dæmpe støjen fra vejbanen med mellem 4 og 6 dB, afhængig af f.eks. bilmodel og dæktype.
Vi afmonterer alle plastdele, afvasker, tørrer og behandler bilen ved både rustbeskyttelsesbehandling og lyddæmpning. Vi anbefaler derfor, at du får lyddæmpet og rustbeskyttet din bil på samme tid.
Er du interesseret i at høre mere, så besøg vores hjemmeside www.suvo.dk/suvo-lyddaempning, eller find dit nærmeste SUVO-center på www.suvo.dk/centerguide
... Se mereSe mindre

4 måneder siden

Kommenter på Facebook

Det kan vist kun påføre samtidig med 1. behandling!

At SUVOs uvildige kontrollant, FDM hvert år udtager op til 500 SUVO-kunder til en stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse🚗🚙. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven.
Er du interesseret i at høre mere, så find dit nærmeste SUVO-center på suvo.dk/centerguide
... Se mereSe mindre

4 måneder siden